top of page

KURSER

IMG_20201202_205315_556[1268].jpg

I denna kursen lägger vi lika mycket krut på att du som ägare ska få lära dig om hur valpar lär sig och vad de behöver - som valpen får lära sig vad människor är bra för och hur de kommunicerar. 

I denna kursen 
går vi igenom kontakt, följsamhet, grunden till klickerträning och shejping, inkallning, vardagsviktigt, förebyggande av problembeteenden, social- och miljöträning och hur man kan aktivera sin valp fysiskt och mentalt samt lär den att slappna av.

I denna kursen utforskar vi hundens medfödda och naturliga behov. 
Den lämpar sig för alla som önskar få en djupare förståelse och förutsättning att tillgodose sin hunds djupt rotade behov och därmed få en mer harmonisk, trygg och nöjd hund.
Genom att tillfredsställa ett behov stillas det, vilket innebär att vi kan använda berikning för att motverka oönskade beteenden som annars kan uppstå då hunden inte får utlopp för dem.

I kursen går vi igenom vad för typ av berikningskategorier det finns, hur man möjliggör och balanserar dem för hunden och framförallt hur man anpassar berikningen efter art, ras och individ.

DSC05873.jpg
DSC07858.jpg

Denna kurs riktar sig till alla hundar som behöver extra självförtroende och mod för att tackla vardagen och gro till den sanna superhjälte de är - och behöver vara för att möta och hantera de utmaningar som livet bjuder på. 

I kursen går vi igenom hur man stärker sin hunds självförtroende genom 
nosarbete, parkour, avslappning, problemlösning, underlagsträning, skrammellekar och rörelse.  
 
Denna kursen är inspirerad av Jessica Manns bok
"Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte"

bottom of page